To snertne selekjoler

Jeg fant til slutt ut at vesla ikke hadde noen julekjole og det måtte hun ha. Kasta meg på oppskrifta på snerten selekjole. Den blei fin den, men ikke noen finkjole til julaften syns jeg. Jeg liker det enkle veldig godt så da måtte jeg strikke en til med noen forandringer. Den ene versjonen med riller og glattstrikk er Pickles sin versjon av kjolen. Jeg strikket «vrangborden», bærestykket og selene i perlestrikk. Selve kjolen er strikket i glattstrikk.

SONY DSCBegge kjolene blei kjempesøte, men jeg liker den i glattstrikk best. Sikkert fordi jeg liker det enkle.

SONY DSCKnappene jeg har brukt er håndlagde. Det er noe mamma kjøpte med til meg da hun var på en reise. De er laget av rogn og lagt i olje. Kjempefine, bare synd jeg har så få igjen nå. Enten må jeg få pappa til å lage sånne knapper  til meg eller så må jeg ut å reise.

SONY DSCFellingene er de samme som på originalkjolen. Passformen er kjempefin, men kjolen blei litt kort for vesla mi, så jeg strikke den litt lenger enn oppskrifta tilsa.

SONY DSCDen sitter veldig godt på og siden selene krysses bak på ryggen vil de ikke skli ned på skuldrene. Kjekt for en liten sprellemann ( -jente ).

Har for tiden fått dilla på halser. Var i garnbutikken å kjøpte med meg til seks halser i forskjellige farger. Je skal straks legge opp til en ny en. Har hittil strikket tre stykker.

 

Reklamer