Smakebit på sparkeposen

Det jeg egentlig skulle lage var en bilstolpose som var noe ala disse dunposene man får tak i. Men jeg fant ut at den ville bli for tynn uansett så jeg bestemte meg for å strikke en sparkepose i stedet. Jeg har passet på å lage hull til setebeltet i den så den passer i bilstolen. Kjekt å kunne træ på en pose på beina til babyen  i stedet for en bukse hele tiden også.

SONY DSCJeg strikka ca. 10 cm med vrangbord øverst for at den skulle sitte godt oppe. Grovt garn og grove pinner har jeg også brukt.

SONY DSCOppskrifta på denne posen kommer så fort jeg er ferdig og har fått renskrivet den. Enkel og grei pose å strikke, man trenger vel egentlig ikke oppskrift for å strikke en sånn pose, men jeg velger å skrive den ned og poste den for de som er interesserte.

Ha en flott helg alle sammen. Her har det endelig blitt litt mildere så nå er det bedre å være ute litt.

Reklamer