Baggyluer til jentene

Jeg har strikket er par restegarnsluer til jentene. De ser litt kjedelige ut når de ikke er på et hode, men de gjør seg utrolig bra på. Oppskrifta har jeg funnet på Ravelry og den er på engelsk men lett å forstå. Man må være medlem av Ravelry for å kunne se oppskriftene. Det er helt gratis og man finner et hav av oppskrifter der inne. Massevis er gratis og man kan også kjøpe oppskrifter.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCJeg har enda igjen noen av de gamle merkelappene mine, men på nyåret skal jeg nok få bestilt med ny logo. Det blir bra.

I går kveld begynte jeg på en ullpose som jeg skal ha i babysetet. Endte selvfølgelig opp med å kjøpe en dunpose i dag siden det er så veldig kaldt om dagen. Men ullposen jeg lager går fra under armene og over føttene. Blir som en sparkepose. Denne kommer det oppskrift på etterhvert. Veldig enkel å strikke og tar ikke så lang tid siden det er såpass grove pinner og garn. Jeg syns det er utrolig søtt med litt grov struktur til de nyfødte.

Håper dere ikke fryser «ihjel» der dere bor. Det er i alle fall alt for kaldt for meg om dagen. Kunne godt ha tenkt meg at det blei litt mildere.

Reklamer