Voksejakke fra Nøstebarn

Denne jakka har vært ferdig en stund, men pyntekanten har manglet. Skulle egentlig ha på initial på jakka også, men det blei ikke noe fint så jeg kuttet den ut. Fikk til slutt sydd på knapper også. Jeg var heldig å fant noen knapper som var veldig like pyntekanten, det er ikke alltid det er like lett.

Jakka er strikka med pinne nr. 4 og oppskrifta er fra Nøstebarn sin bok » Strikk til Nøstebarn». En litt kjedelig jakke, men den blir fin med litt pynt på kantene. Lang og slank modell med lange ermer så den bør holde en stund. Den er for stor nå, men plutselig passer den vel.

Søte knapper i tilnærmet lik farge som kanten. Nærmere kom jeg ikke, men jeg syns de blei veldig bra.

Jeg har flere ferdigstrikka ting her også. Blant annet to snurreskjørt og en lue. Strikker på lue nr.2 nå. Litt baggye luer med striper.

Jeg er også snart ferdig med julegavene. Skulle ønske jeg hadde begynt før i år, men jeg er i alle fall ikke så seint ute. I morgen skal det henges opp advendtsstjerner og små pakker skal knytes på pakkekalenderne til ungene. Det blir nok stas å våkne på lørdagen for å finne pakkekalenderen.

 

Reklamer