Etterlengtet GIVE AWAY

Rakk ikke å lage noe blogginnlegg om det forrige uke. Beklager det, men nå er jeg på rett spor igjen. Jeg syns det er så hyggelig at dere leser og følger bloggen min. Veldig hyggelig er det med «likes» på Facebooksiden min også.

Jeg velger å gi bort denne lille halsen som er strikket i 100 % ull. Halsen passer større barn til voksen. Varmer godt på kalde dager som vi sikkert får mer enn nok av framover.

Alle kan delta i på Give Awayen og jeg blir veldig glad om du deler siden min. Legg igjen en kommentar her på bloggen så er du med  i trekningen av halsen.

Jeg velger en som får halsen om 1- 2 ukers tid, litt avhengig av når babyen kommer så setter jeg ingen fast dato. Men mer info om når siste frist er kommer. Personen som får halsen blir kontaktet via email.

Håper dere har en flott dag. Jeg skal kose meg med strikketøy og te.

Jeg har også et par «hemmeligheter» å komme med etterhvert. Så følg med!!

 

Reklamer