Smokkesnorer i herlige farger

På en regntung dag passer det bra med noen friske farger. Derfor tenkte jeg å dele noen bilder av smokkesnorene jeg har laget. Kunne godt ha tenkt meg snø i stedet for regn nå om dagen, men man kan ikke få alt man ønsker seg.

En herlig blanding av sarte og friske farger. Det er mest rosa siden vi venter jenter om ikke lenge. Men noe nøytralt og blått var det også i pakka jeg kjøpte på Etsy. For dere som ikke har vært der inne så finner du alt mulig.

Jeg kjøpte en pakke med hjerteklyper, en med stjerneklyper og en med vanlige klyper. Jeg kjøpte kun silikonringer som passer til smokker uten den ekstra ringen på siden det kun er den type smokker som blir brukt her i huset etterhvert.

Mamma sin symaskin kommer godt med når jeg skal prøve meg på nye ting. Takk for lånet mamma. Prøvde litt forskjellige sømmer og passet på å sy godt så de ikke skal gå opp i sømmen.

Gleder meg til å ta disse i bruk. Jeg laget 25 stykker og skal ikke beholde alle selv. Men jeg veit ikke helt om jeg skal selge de enda. Føler jeg er litt for nybegynner på smokkesnorer til det.

Nå sitter jeg her og strikker på voksejakka til babyen. Jeg har igjen hetta, sy sammen jakka og pynte den. Vil ha den litt jentene og annerledes siden den er ganske plain.

Garn er også kjøpt inn til bestefarstrøyer fra Nøstebarn til jentene. Fort gjort å spore av med det man driver med. regner med at det er flere av dere som «sliter» med samme problemet.

 

Reklamer