Lang babylue og bleiebukse

Jeg fikk en hyggelig mail fra ei som ønsket seg lang babylue og bleiebukse. Denne lua og buksa er strikket i babyull i de sarteste farger. Det blei veldig delikat syns jeg.

Fargene er lyse lyse brun\grå og kremhvit. Nydelige farger. Det er alltid så gøy å strikke disse søte babyluene og buksene.

Jeg har sett noen søte luer på denne bloggen her . Utrolige søte de luene der. Jeg kommer nok til å prøve meg på noe ala de etterhvert. Grovt garn og søte babyansikter er nydelig sammen. Ta en titt på bloggen jeg har nevnt ovenfor. Nydelig bilder.

Strikker fortsatt på en voksejakke til babyen og snurreskjørt til minsta. Har også kjøpt inn garn til to bestafarstrøyer. Her skal det strikkes framover. GØY!!

Ha en flott søndagskveld, her koser vi oss med fyr i peisen og strikketøy.

Reklamer