Lucky Neckwarmers

Jentene her i huset trengte noe å ha i halsen mot vintern så jeg strikket et par av disse halsvarmerne. Disse er litt større enn de jeg har strikka før siden ungene er større. Deilig og varme er de i alle fall og matcher pannebåndene jeg strikka tidligere i år.

Ungene er veldig fornøyde med de. De skulle helst ha de på før de var vasket og blokket, men i morgen kan de ha de på på tur om de vil. Jeg lagde to knappehull i disse så de kan reguleres mer enn den forrige typen jeg lagde. Denne typen her passer mer fra 4 -5 år og oppover.

Ellers så har jeg sydd noen smokkesnorer i mellomtiden. De blei riktig så fine. Skal sy noen til før det blir blogginnlegg om det.

Jeg har også strikka et skjørt til eldstejenta, men det mangler strikk i livet, minsta har et skjørt som snart er ferdig også har jeg en voksejakke til babyen på pinnene. Har også en vognleke jeg driver og ferdigstiller. Så selv om det har vært en liten stund siden siste innlegg så betyr det ikke at jeg har ligget på latsiden.

 

Reklamer