Hjerter her og hjerter der….

Da jeg fikk hjerteboka måtte jeg strikke noen hjerter for å teste oppskrifta. Første hjertet blei et rosa et som jentene i huset liker veldig godt. Det er strikka rett rundt men jeg vrengte det for å få fram rillene. Hjertet blei faktisk finere på vranga enn på retta.

Jeg hadde igjen ern liten rest av noe Faerytalegarn også så det blei til et hjerte. Litt ugreit å strikke med i begynnelsen siden det er hårete men det gikk seg til når jeg fikk flere masker på pinnene. Dette hjertet skal pyntes litt og henges opp til pynt.

Dette stripete hjertet er egentlig en start på en uro til å ha over dagsenga til babyen, men jeg veit ikke om jeg gidder å lage 10 til av disse. Jeg får se hva det blir til. De skal være litt forskjellig, noen ensfarga noen med striper.

Her ser dere litt forskjell på hjertene. Alle er av samme oppskrift men med tykt og tynt garn og pinner så blir det såpass forskjell på de.

For tiden strikker jeg på noen hjerter som skal henge som vognleke på vogna. Jeg er ferdig med 3 av 5 hjerter så det går i alle fall framover. De strikker jeg i Dale Lerke. Utrolig mykt og deilig garn som jeg kommer til å bruke mer framover. Det er en blanding av merinoull og bomull. Jeg blei overraska over hvor godt det var.

Jeg strikker også på en oppskrift på et slags snurreskjørt (annet navn kommer på skjørtet etterhvert). Oppskrift kommer også på både skjørtet ( kan ta litt tid) og på den kongeblå halsen jeg har strikka.

 

 

Reklamer