Interiør: Hjertepute

Et stort hjerte er ferdig. Jeg hadde tenkt å bruke det til pute men er ikke helt sikker enda derfor har jeg ikke sydd det sammen i midten enda. Hvis jeg skal fylle det så må jeg ha et slags trekk utenpå fyllvatten ellers kan man putte fingrene inn i puta og pelle ut litt av vatten. Mest fristende er det for små barnefingre selvfølgelig.

Hjertet er strikka i det samme tweedgarnet jeg har brukt før til chunky putetrekktennbrikettskjuler og tjukk lampeskjerm. Garnet er kjøpt i Irland og jeg fikk ikke tak i det når jeg var der sist i sommer. Men neste gang finner jeg nok noe annet som ligner. Jeg er nemlig veldig glad i denne type garn siden det går så godt med resten av interiøret ute å bli for hvitt. Jeg liker lyse ting, men syns det er veldig fint å blande grått og brunt inn i det lyse. Vil ikke ha det for «sterilt». Naturfarger og ting fra naturen er flott å bruke inne.

Oppskrifta på dette hjertet og mange flere hjerteideèr kommer fra denne boka her:

Veldig fornøyd med denne boka. Det består av to grunnoppskrifter på hjerter og mange mange ideèr til hva de kan brukes til og pyntes med. Det er også en liten «skole» bak i boka på hvordan lage dine egne hjerter. Denne boka kommer til å bli brukt mye til inspirasjon. Jeg har allerede mange ideèr til hva jeg skal lage.

 

 

Reklamer