Sjal av englemasker

Jeg har heklet et sjal av englemasker. Det er heklet med to tråder, en tråd Kitten og en tråd Evilla. Nydelig varmt sjal med lange fargeskifter. Kan brukes som et stort skjerf eller som et sjal som varmer over skuldrene og nedover ryggen.
Et dekorativt sjal som kan danderes akkurat som du vil rundt halsen. Maskene ser litt ut som små blomster.

Jeg bruker sjelden sjal som sjal selv. Men jeg surrer det gjerne flere ganger rundt halsen for å holde meg varm. Om du vil lære englemasker bør du titte på DENNE BLOGGEN. Hun har en flott «step by step» guide for å lære det. Det var her jeg lærte å hekle englemasker etter å ha irritert meg over videoer på Youtube som jeg ikke skjønte så veldig mye av.

Sjalet blei ganske stort egentlig. Jeg har ikke målt det, men høyden på dokka er ca. 170 cm så lengden på sjalet er lang nok for de aller fleste. Det er også ganske så bredt og tøyelig så man kan surre seg inn i det.

Ellers har jeg en hals på pinnene, og noen hjerter i sving. Jeg skal også hekle trekk til noen glass som skal brukes til julegaver. Nå gjelder det bare å få tid til alt.

 

Reklamer