Min Skappelgenser

 

Her er gensern min, eller kanskje jeg burde kalle den en kjole siden den blei såpass lang. Strikket den i et slags sandfarga garn. Veldig fornøyd med den.Da har jeg klart å få tatt bilder av denne Skappelgenseren, Dortegensern eller hva du vil kalle den. Jeg la opp 10 masker mindre på for og bakstykket og 8 masker mindre på ermene. Jeg ønsket ikke at den skulle bli for diger. Greit at den skal være baggy, men blir den for stor så føler jeg meg som en vandrende striesekk.

Ermene blei i alle fall lange nok. De strakk seg godt etter vask, men det er bedre at de er for lange enn for korte, jeg kan bare brette de opp. Jeg strikket også gensern enda lenger siden jeg liker å bruke de som en slags kjole.

Gensern er bredere enn bildet tilsier, men ikke diger. Greit å kunne regulere størrelsen på den selv. Jeg brukte ikke opp alt garnet en gang. Kjøpte inn 6 nøster med Alpaca og 4 nøster Vivaldi fra Drops. Butikken jeg kjøpte hos var TO DAMER. Kjempeflott butikk med super service.

Jeg fikk «Hjerteboka» i postkassa i går også. Har en liten følelse på at det blir noen hjerter framover. Måtte begynne på et allerede i går.

 

Reklamer