Sjal: Pust fra Du Store Alpakka

Endelig kommer det bilder av sjalet jeg har strikka. Det har vært ferdig en stund, men jeg har glemt det litt innimellom alt annet. Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å bruke det som sjal men om jeg ikke gjør det så har jeg planer om å sy det sammen til en diger myk og deilig hals.

Lettstrikka sjal egentlig, ingen høy vanskelighetsgrad. Utrolig mykt garn også. Deilig 100% alpakkagarn som ikke klør. I alle fall ikke på meg. Har ikke hørt det er andre som klør av det heller.

Sjalet er ca. 180 cm langt og ca. cm bredt. Det er veldig tøyelig så man kan surre seg godt inn i det om man vil.

Det skulle også være dusker på sjalet, jeg er fortsatt ikke helt sikker på om jeg liker de eller ikke, men jeg blir kanskje vant til de etterhvert. Hvis ikke så tar jeg de av. Knappene er i alle fall veldig søte.

Oppskrifta finner du HER.

Jeg har også skrevet om sjalet før HER og hatt en liten bildeupdate her…. 

Nå strikker jeg på en hals som jeg håper blir bra, for da blir det oppskrift delt her etterhvert. Jeg leiter etter et tykt garn til pinne 10 og oppover som ikke er for tungt og ikke er akryl, så skrik ut om du veit om noe. Det må være sånn at det ikke klør rundt halsen. Noen er mer sensitive enn andre, men noe garn som ikke er stikkete er greit å prøve seg med  i alle fall.

 

 

Reklamer