Pannebånd med sløyfe

Her kommer de nye pannebåndene jeg har strikket på. De blei riktig så søte syns jeg. Tenker på å legge ut noen av disse for salg i nettbutikken etterhvert. Trenger bare litt tid på å strikke opp litt fler av de, siden disse er til mine to jenter. Det er de som er prøvekaniner på hodeplagg for barn. De blei i alle fall veldig fornøyde og sa med en gang at de ville ha fler.
De er mest ment til barn men kan også brukes av voksen om man bruker andre farger (kanskje) og lager de litt større. Disse er strikket av et garn som er blanding av alpakka og ull. Mykt og varmt.

Om du skulle hatt et sånt pannebånd til deg selv eller barna, hvilken farge ville du ha hatt? Tenker litt på hvilke farger jeg skal kjøpe inn (eller kanskje har her) til pannebåndene. Noen liker knallfarger andre liker de duse. Veldig vanskelig å tilfredsstille alle med farger. Men om disse pannebåndene er noe som folk kommer til å kjøpe så kan jeg utvide med fler farger etterhvert.

Pannebåndene kan også leveres uten sløyfe. De er smalere de sløyfa sitter og vil derfor sitte godt på hodet om man drar den smale delen bak i nakken.

Sløyfa skal være litt på siden av hodet. De gjorde seg veldig godt på. Jeg må få tak i utstillingshoder. Jeg skal ta meg en tur innom Panduro på senteret her å høre om de har, eller kan bestille inn for meg.

Det kommer stadig inn bestillinger og det er kjempegøy. Derfor går det litt saktere med mine egne prosjekter om dagen. Sjalet fra DSA er nesten ferdig, men jeg gikk tom for garn så trenger et nøste til. Jeg er snart ferdig bakstykket på Dortegensern. Litt kjedelige å strikke siden det kun er rett hele tida, men det går framover og kjenner jeg meg rett så blir det nok en til etterhvert i en annen farge.

Jeg har også lyst til å strikke oversized gensere til ungene. Maskeantallet har jeg funnet ut av, i alle fall på selve gensern. Jentene ville også ha sånn genser fikk jeg beskjed om så da får de få det. Det blir som en kjole så da er alt i orden for dem. For kjole det må man ha på nesten hver eneste dag. Jeg regner med at det er flere sånne jenter der ute…

Reklamer