Leker: Kjepphest

Mamma og jeg var i den lokale garnbutikken for noe uker siden. Da fikk vi øye på disse søte kjepphestene som passet perfekt til de to jentene mine. De fikk velge alle fargene selv. Og langt hår det måtte de selvfølgelig ha.

Det er ikke jeg som har hekla disse men mamma. Jeg syns de måtte vises fram for det, siden de blei så fine. Jeg syns faktisk de blei finere enn de som var i bladet.

Det var voldsomt med sol ute da jeg skulle ta bildene, og jeg prøvde å justere bildene i etterkant men det var lettere sagt enn gjort. Uansett så er den minste lilla med brunt hår og den største hesten hvit med lysegrått hår. Den måtte til og med flettes før den fikk lov til å være med på bildet.

To søte heste som får masse oppmerksomhet fra eierne. De blir både dulla med og mata. Veldig viktig at de får nok mat har jeg fått høre. Frisk luft får de også mye av.

Disse var kjappe og hekle. Det var selve monteringa som tok litt tid, ikke så veldig mye tid, men mer tid enn selve heklinga.

Reklamer