Fletteteppe i lavendel

Endelig er babyteppet ferdig. Vel det har vært ferdig en liten stund, men jeg har ikke fått tatt bilde av det før nå. Jeg er veldig fornøyd med teppet. Jeg gikk opp en halv pinnestørrelse så det blei litt større. Det var nok lurt for da kan det brukes enda lenger.

Teppet er ikke vanskelig å strikke, men det tar litt tid pga flettene. Men har du lyst på et fletteteppe og ikke er veldig øvet på strikke så er ikke dette så vanskelig. Det er kun rett og vrangmasker.

Alt står veldig godt beskrevet i oppskrifta trinn for trinn, linje etter linje. Oppskrifta er fra denne boka og det er så mye nydelig i den. Det er noen tøfler\sko i den jeg også vil strikke.

Hva syns dere om fletter? Jeg syns det er kjempepent. Veldig glad jeg har lært meg det, og mye lettere å lære enn det ser ut til.

Tidligere post om fletteteppet er her.

Det blei et lite bilderas av bilder. Jeg syns fargen og teppet blei kjempeflott. Gleder meg til å ta det i bruk. Supermykt og litt «tungt» teppe man kan svøpe babyen inn i. Det er veldig dekorativt å bare ha i vogna også.

Fikk et lite oppdrag her om dagen om å lage et etui til et lite nettbrett som også mobilen skulle passe nedi. Er godt i gang med den. Den kommer nok til å bli seende ut som en liten clutchveske.

 

 

Reklamer