Lang babylue: Mellomrosa og kremfarget

En ny lang babylue. Denne skal legges ut for salg i nettbutikken min i løpet av kvelden. Flere luer kommer etterhvert. Jeg skulle bare ønske jeg hadde flere timer i døgnet. 

Denne lue er strikket av babyull ( kremfargen ) og 100% alpakkagarn. Myk og god lue som egner seg best til photoshoot om den lange snora ikke klippes av. Babyen må ikke under noen omstendigheter bruke luen som en vanlig lue uten at snora er klippet av. Det kan forårsake kvelningfare.

Jeg har fått mange tilbakemeldinger på disse luene. Folk er veldig fornøyde. Nå strikker jeg en med litt alternative farger. Nydelig som passer både gutt og jente, syns jeg i alle fall.

Som sagt skulle jeg ønske det var flere timer i døgnet, men hvem skulle ikke det?

Jeg strikker på et sjal, en hals ( har kun lagt opp ), en genser til meg selv og så skal jeg få lagt opp til en ny bestilling. Morsomt. Dette er noe jeg ikke har laget før. Jeg har laget noe lignende men ikke helt det samme. Tipper den blir fin når den blir ferdig.

Halsen jeg har lagt opp til er en oppskrift jeg har laget selv. Dette er noe som kommer for salg når jeg har bitt fornøyd med den selv.

Merker høsten er på vei til Østlandet. Selv om været er fint så kjenner jeg høstvinden komme snikende. Men jeg må innrømme at jeg syns det er litt koselig også.

Reklamer