Begynnelsen på «Pust» sjalet

Her er begynnelsen på sjalet mitt. Strikket i deilig Faerytalegarn som er et 100 % alpakkagarn. Nydelig mykt blir det. Men dessverre kommer ikke hullmønsteret fram noe særlig på bildet. Men når jeg er ferdig skal jeg få tatt en skikkelig bilde som viser hullmønsteret. Mønsteret er flott. Enkelt og fint akkurat som jeg liker det. Hullmønstret gjør også at hele sjalet blir bølgete på kantene.

Jeg har brukt opp litt over ett nøste av de tre som skal brukes til sjalet. Garnet er drøyt og superlett så dette blir et deilig og varmt sjal til høsten og vintern. Gleder meg til å bruke det, må bare investere i en sjalnål ofr det har jeg visst ikke.

Se så luftig og mykt det er. En liten grå sky av deilig alpakkagarn. Jeg har også planer om å doble maskeantallet og strikke pledd av en tykkere type garn jeg har liggende her hjemme. Det tenker jeg blir fint. Blir et skikkelig fint teppe til høsten.

Reklamer