Fletteteppet nærmer seg slutten

Endelig begynner det å nærme seg slutten på teppet. Jeg syns det har gått veldig sakte,men jeg har også hatt flere ting på pinnene samtidig som jeg strikker dette. Jeg har til nå strikket opp fem av sju nøster. Har begynt på det sjette nøstet. Har enda to ekstra nøster så jeg må se an hvor stort det blir. Det skal strekkes litt ut pga flettene så det blir minst 65 cm bredt, og siden jeg strikker med litt større pinner enn oppskrifta tilsier så må jeg passe på at det ikke blir for bredt  forhold til høyden.

Utrolig deilig garn å strikke med. Det er Debbie Bliss Cashmerino DK. en herlig blanding av merinoull, cashmere og microfiber. Jeg har ingen erfaring med dette garnet fra før. Men kan tenker meg at det er lettere å gjøre rent siden det har en del microfiber i seg. Det gjenstår bare å se når det blir tatt i bruk.

Teppet er veldig lettstrikka. Så om du ønsker å lære deg å strikke fletter så er dette ypperlig om du ikke syns prosjektet blir for stort. Gleder meg til jeg er ferdig med teppet. Dette er nok det fineste teppet jeg noen gang har strikka. Jeg elsker fletter, det er dekorativt og lettere enn mange tror. Dessuten er lilla en av mine favorittfarger, selv om jeg ikke bruker så mye lilla selv.Jeg strikker fortsatt på PUST fra Du store alpakka. Oppdatering på sjalet kommer seinere. Det var litt vanskelig å ta bilder av det siden hullmønsteret ikke kommer så godt frem før det har blitt dampet forsiktig.

Ferien går også mot slutten. Litt kjedelig men også litt godt å komme tilbake til hverdagen.

Reklamer