Lang babylue: Brune og kremhvite striper

Jeg fikk enda en stripete babyue på bestilling. De er så morsomme å strikke. Denne gangen i brun og hvitstripete. Siden jeg ikke fant den brunfargen jeg ville i babyull så brukte jeg heller tynn alpakka fra Du Store Alpakka og vanlig babyull i kremhvit. Kjempefin blei den uansett. Lua er sendt avgårde til den nye eiern og jeg håper hun blir fornøyd.

Jeg har brukt samme oppskrift som jeg alltid gjør. Den er dessverre ikke tilgjengelig lenger, men jeg har fått lov til å bruke den for det. Dama som har laget oppskrifta finner du på Ravelry.

Endelig har vi fått noen soldager her på Østlandet. Fint å kunne få tatt bilder ute i stedet for inne. Jeg brukte en mellombrun farge, fordi jeg syns det er aller finest til babyer. Mørkebrunt kan fort bli litt hardt i alle fall når det skal brukes som lue. Mørkebrunt kan ofte se svart ut sammen med en annen lys farge.

Fletteteppet blir lenger og lenger. Føler det går litt sakte, men jeg skal nok få det ferdig før babyen kommer. Jeg strikker også på sjalet fra Du Store Alpakka.

Førsteprioritet er bestillinger og babyteppet.

Ta gjerne en titt i NETTBUTIKKEN min.

Reklamer