Owlie Sleep Sack

Jeg kom over denne søte soveposen med uglefletter for en liten stund tilbake og falt helt for den. Den kommer kanskje til å få ugleøyne med knapper, men jeg må finne noen knapper som er  litt mer barnesikre enn de jeg har. Det er greit å kunne få sydd de på skikkelig så de ikke løsner.

Oppskriften sier at posen skal være litt kortere, men jeg valgte allikevel å strikke den  noen centimeter lenger. Å følge en oppskrift 100 % har jeg aldri gjort tror jeg. Det tok ikke lang tid å strikke denne posen. Begynte en dag og var ferdig dagen etter.

Soveposen min er strikket av supermyk tjukk alpakka fra Pickles og er litt tykkere enn det som egentlig skal være i oppskrifta men det funket helt fint for det.

Oppskrifta finner du på Ravelry eller på bloggen til designeren og den er gratis. Matchende lue kan du også finne om du vil ha det.

Reklamer