Skjærgårdskjole til eldstejenta

Nå kommer endelig kjole nummer to fra Pickles. Den har vært ferdig, men ikke vært tørr. Det tar så lang tid å tørke ting når luftfuktigheta er høy og kjolen ligger flatt på en matte for tørking.

Jentungen har valgt fargene på kjolen selv. Jeg må si jeg syns den gusjegrønne var ekkel, men når den blei blanda med den søte ferskenrosa fargen så blei den ikke så ikke allikevel. Jeg syns det er viktig at ungene får velge farger selv.

Dessverre ble det ikke utendørsbilder denne gangen, for det ser ikke ut til at jeg kan få en dag uten regn. Uansett så er fargene ganske så like sånn de er i virkeligheten.

Jeg sydde også på treknapper jeg syns passer godt til denne type kjole. Siden kjolen er litt grovt strikka. Skjærgårdskjolen til rampejenta har også fått samme knapper men har ikke knappene på bildet.

 

Supermyk kjole som kommer til å bli brukt mye. Lett å bare slenge på seg. Jeg lurer også på om jeg skal strikke noe lignende i ullgarn så de har flere varme kjoler til høsten og vintern.

Men jeg fikk mye garn til overs selv om jeg strikka kjolene enda lenger enn oppskrifta tilsa. Jeg skal prøve å strikke noe kluter eller noe av det. Kom gjerne med tips om dere har.

Nå om dagen strikker jeg på PUST og en babyteppe med fletter fra Debbie Bliss.

 

 

Reklamer