Pust – en oppskrift fra Du Store Alpakka

Denne oppskrifta er nydelig, og heller ikke vanskelig å strikke. Jeg skal bli ferdig med noe småtteri først før jeg begynner på noe til meg selv. Men jeg syns at dette sjalet er verdt å dele med dere.

Nydelig ikke sant? Jeg skal strikke det i mellomgrått, siden det går til alt omtrent. Gleder meg til å begynne på det. Dessuten trengs det bare 150 gram med garn til dette prosjektet. Det skal bli godt med noe varmt og godt på kroppen til høsten og vintern.

Oppskriften kan lastes ned HER bare vær oppmerksom på at «På Vift» er oppskrifta du må trykke på for å laste ned den riktige oppskrifta. I alle fall til de har fått fiksa feilen.

Dette er fargen jeg skal bruke på mitt sjal. Elsker dette garnet, det er Alpakka og supermykt. Varmer godt gjør det også.

Jeg elsker gratis oppskrifter som er så nydelige som dette. Det skal bli koselig å sitte i sofaen å strikke dette.

Det er forøvrig mange andre flotte gratisoppskrifter på siden deres også.

Reklamer