Inspirasjon: Strikk noe til hjemmet

Det er så mye fint man kan strikke til hjemmet. Skulle ønske jeg hadde mer tid så jeg kunne strikka mye mer. Men sånn er det ikke. Jeg har søkt litt rundt på nettet for å finne litt inspirasjon til meg selv (kanskje også deg). Jeg kommer nok til å strikke noe til hjemmet i løpet av høsten og vintern, men først skal jeg få unna noen bestillinger og få strikka opp noen ting til nettbutikken min.

Her kommer det litt inspirasjon i alle fall:

 

 

Mye flott å finne på internett. Jeg er  veldig glad i duse farger og gråtoner. Det passer best inn i vårt hus uansett. Lurer på hva jeg skal strikke eller hekle etterhvert. Vanskelig å velge en ting. Men å strikke\hekle inn noen blomsterpotter i forskjellige strukturer hadde vært gøy. Kjekt å kunne ta de av når man trenger en forandring.

 

Reklamer