Skjærgårdskjole til rampejenta

Den søte komfortable Skjærgårdskjolen er ferdig. Jeg blei ferdig med den mens vi var på ferie i Irland. Litt kjedelig å strikke en helt lik kjole til bare i en størrelse større men jeg får bare bite i det sure eplet å strikke i vei.

Jeg er ikke spesielt fan av bomull, men denne bomullen er knallmyk og deilig. Nesten for mye til å være bomull. Det er det eneste bomullsgarnet jeg noen gang kommer til å bruke til klesplagg.

Litt vanskelig å få kjolen til å hente ordentlig nederst siden det blåste litt. Men an ser hvordan den er uansett. Kjolen er a-forma med løs passform. Den har litt vide armer. En kjole som er deilig å kaste på seg om morgenen. Myk og deilig mot huden.

Jeg vurderer å hekle en fin kant nederst på kjolen, men får se an litt. Kunne ha tenkt meg en kant rundt ermene også. Jentungen elsker i alle fall kjolen sin. Vil ha den på hele tida.

Ferien går altfor fort syns jeg. er snart ferdig med to uker. Heldigvis skal jeg ha enda to uker om ikke så lenge. Gleder meg til enda mer tid med familien.

Reklamer