Matchende babylue til snorkedressen

Etter at Snorkedressen var ferdig så fant jeg ut at jeg måtte ha en matchende lue. Jeg hadde ikke nok garn av restegarnet jeg brukte på dressen, så jeg kjøpte et nøste med Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka. Fargene er ikke helt like men det synes ikke uansett.

Lua er en oppskrift fra Nøstebarnboka, lett å strikke og går fort unna selv på tynne pinner. Den skulle strikkes på pinne 3 mm mener jeg å huske men jeg strikka på 3,5 mm for jeg syns ofte luene blir litt småtrange. Bedre at den er litt stor siden småttisene vokser så fort.

Fargen er gammelrosa som på bildet. Snorene blåser lett i vinden. Det blir nok noen luer til framover mot vintern. Jeg driver å prøvestrikker en type babylue i tynt garn som antakeligvis kommer i Piplerbutikken min. Det blir nok en søt og myk liten lue.

For tiden strikker jeg på Skjærgårdskjole nummer to. I fargene lyserosa og gusjegrønn (aner ikke hva jeg skal kalle fargen). Men de blir i alle fall fine sammen. Jentene har selv bestemt fargene på kjolene sine.

Nå er det ikke lenge til jeg stenger Eplabutikken så om noen vil ha noen smarte julegaver e.l så er det bare å slå til. Det er kun fem ting igjen i butikken.

Endelig har det vært en dag med nydelig vær her. Deilig å være ute, deilig å kunne tørke klesvaska ute. Ungene har vært ute i hele dag (de er fortsatt ute) og vi har vært på sykkeltur. Må passe på å nyte resten av uka mens ungene er hjemme fra barnehagen.

Reklamer