Endelig har jeg fått tatt bilder av Snorkedressen

Jeg er tilbake fra utlandet. Koste meg masse der. Stakkars bloggen blei etterlatt alene her siden det ikke var bra nok internettforbindelse der vi var til bildeopplasting. Sånn er det visst å bo på landet i Irland. Men det var kjempehygelig å være på besøk hos svigers gjen.

I dag har vi hatt en fin dag, sånn bortsett fra regnet på ettermiddagen men det må man nesten regne med her til lands virker det som. Jeg fikk endelig tatt litt bilder ute. Det er det aller beste, da bildene og fargene på plaggene kommer mer til rette.

Størrelsen på Snorkedressen er nok 0 – 6 måneder et sted. Jeg strikket armene og beina litt lenger enn oppskrifta. Jeg brukte ikke garnet som skulle brukes siden jeg hadde såpass mye Hverdags fra Du Store Alpakka liggende. Det gikk med 200 gram i brunt til dressen og litt lilla og rosa.

Knappene fant jeg endelig etter mye leiting. De var nemlig på samme sted jeg trodde de var hele tiden, men de hadde gjemt seg i mellom noe garn og greier. Dessuten er knappene den samme fargen som kurven restegarnet ligger i.

Beina ser litt smalere ut på bildet enn det de egentlig er. Virker som om passformen på dressen er skikkelig god. Det blir ingen actionbilder enda, å nok vente enda noen måneder for de. Håper jeg da husker å ta noen da. Nå begynner i alle fall vinterbabyen å få en fin garderobe.

Jeg har også strikka en rosa lue som matcher dressen men den kommer i eget innlegg, det er mye ryddigere syns jeg. Ja jeg liker å holde styr og orden på ting.

Det er deilig å ha ferie. VI skal bare noen småturer denne uka før det er to uker på jobb igjen så enda to uker med ferie. En ting jeg savner er litt finere vær. Men jeg skal vel ikke klage siden det var fint vær i nesten en hel dag………..

Ha en fortsatt flott sommer….

Reklamer