Lange babyluer med matchende bleiebukse

Disse har vært ferdige et par dager, men det har vært så høy luftfuktighet her. Derfor har det tatt litt tid å tørke de etter vask. Alt jeg lager blir vasket pent for hånd før det tørkes og så sendes avgårde.

Jeg bruker den samme oppskrifta som alltid. Denne gangen er luene ensfarga med tofarga snor. Valgte ikke de aller lyseste fargene siden de skal brukes på photoshoot og blitzen og lyset i et studio stjeler en del farge.

Bleiebukseoppskrifta er fra Nøstebarnboka bare noen forandringer her og der fra meg. Lett å strikke og går ganske fort unna med litt tykkere pinner.

Jeg fant endelig igjen knappene jeg skulle bruke på Snorkedressen også. Bilder kommer etterhvert.

Neste uke kommer det til å være litt stille her. Da tar jeg nemlig en ukes ferie med strikketøyet og familien på slep. Det skal bli godt.

Kos dere ute så mye dere kan. Det gjør i alle fall jeg.

Oppskrifta er skrevet av Neanners Shop (link til Ravelry). Dessverre så deler hun ikke oppskrifta lenger. Jeg siterer henne her så veit dere grunnen:

«This pattern is no longer available due to many people violating my photographers copyrights and still continuing to sell these hats while using her photos. I have said before many times that I don’t mind if you sell these hats but to use your OWN photos of your hats. Unfortunately I will no longer offer this pattern for free to everyone.

You know what they say, one bad apple can ruin the bunch. Thanks for everyone who sent me wonderful messages of gratitude and appreciation! It means so much to me.»

Reklamer