Nyåpnet butikk på PIPLER….

Jeg har valgt å flytte butikken min til Pipler  av flere grunner. De skal jeg ikke gå inn på her. Jeg føler at Pipler passer meg bedre. Det er forholdsvis nytt så det tar nok litt tid før det blir bedre kjent, men jo fler som sprer siden jo fortere blir den kjent.

På Pipler er prisene både i dollar og NOK. Om ikke prisene kommer opp i NOK så må du se etter om du har trykket på NOK øverst på siden. Der kan man velge mellom NOK, dollar og Euro. Man kan også velge språk.

Prisene vises kun i dollar på Facebookappen men om man klikker på et av produktene blir man videreført til butikken og da kommer prisene opp i NOK også.

Det er PayPal som tar seg seg av betalingen inne på siden. Det er veldig sikkert å bruke for de som ikke har brukt det. Man trenger ingen PayPal konto heller, man kan bare betale som vanlig med kredittkort.

Om du ønsker å overføre penger til min konto eller hente produktet selv i stedet så send meg en melding på Facebook eller en mail FØR du klikker kjøp på produktet.

Håper dette var forståelig. Hvis ikke spør meg…..

Håper dette gjør det sikrere og bedre for dere å handle. Om det er noe dere ønsker jeg skal selge i butikken så si i fra.

Reklamer