Deilig supermykt sukkertøygarn til sommerferien

Tja, nå veit jeg ikke om jeg klarer å spare det til jeg skal ha ferie. Men jeg har noe å henge fingra i før ferien så håper jeg klarer å holde meg unna garnet. Det er nydelig bomullsgarn. Jeg liker ikke bomullsgarn, men der har Pickles virkelig gjort det bra. De har den eneste bomullen jeg vil strikke med. Garnet skal bli Skjærgårdskjoler til jentene.

Brukte litt tid i går til å nøste opp hespene. Det tar så kort tid med nøstemaskin og garnvinde. Veit ikke helt hva jeg skulle ha gjort uten. Jeg hadde nok klart det, men det tar så mye lenger tid. 16 nøster blei det.

Herlige farger ikke sant? Jentene valgte farger selv. Tenkte å ha med meg dette strikketøyet når vi reiser til Irland på ferie. Håper det er igjen noe garn til meg da.

Jeg er ferdig med Snorkedressen men jeg finner ikke igjen knappene jeg skal bruke så ingen bilder av den enda. Aner ikke hvor jeg har klart å legge de fine håndlagde knappene.

Strikker forresten på noen luer og greier til MUM photography som jeg sponser meg litt småting, her er også Facebooksiden deres. Håper jeg blir ferdig og får sendt tingene avgårde til de før ferien. Det hadde vært deilig.

Her er forresten været forrykende bra om dagen. Men det ser ut til at regnet kommer og tar oss igjen til helga, men ingen sure miner her. Det skal i alle fall være varmt så da er det muligheter for å være ute under taket på terrassen i alle fall.

Ha en flott kveld og nyt sommerværet om du har det…..

Reklamer