En liten oppdatering på «Snorkedressen»….

Denne dressen falt jeg for umiddelbart. Lett å strikke, ser supersøt ut og er et plagg man virkelig trenger til en vinterbaby. Anbefaler alle å strikke en slik dress om de har små barn… Om noen av mine venninner skal ha baby igjen så skal jeg garantert strikke en sånn dress i barselgave.

Det går fort unna på pinne nr 5,5. Jeg begynte på denne for ikkelenge siden. Har fått strikka ferdig 1,5 bein siden jeg tok dette bildet.

Jeg bruker ikke garnet til Pickles denne gangen siden jeg hadde en del Hverdags fra Du Store Alpakka liggende her. Men en ting er dumt. Det ser ut til at jeg kommer til å gå tom for det brune garnet. Men det rekker til begge beina så jeg får heller kjøpe nytt til armene i tilfelle det er litt forskjell på innfargingene. Fargen på armene blir uansett brutt opp av rundfellinga og fareskiftene der.

Strikker forresten på en babylue fra Nøstebarn også i rosa som matcher dressen kjempesøt…

Men om noen har HVERDAGS fra Du Store Alpakka, farge 645 ( brun ) parti 517 så rop ut. Jeg betaler gjerne for garn og porto. Trenger et par nøster kan jeg tenke meg.

 

 

Reklamer