Etui til kortstokk

Ungene er glade i å spille «Svarte Per». Derfor er den originale esken litt slit og kortene faller ut. Selvfølgelig kunne jeg bare ha teipa den, men det er litt gøy å lage noe av restegarnet jeg har også. Ungene blei veldig fornøyde i alle fall og det blei jeg med resultatet også.

Jeg hekla fastmasker rundt og rundt. Lagde etuiet litt trangt så ikke kortstokken detter ut.

En gammel knapp fikk nytt liv som en del av lukkemekanisken.

 

Jeg syns den blei kjempesøt. Passende sukkertøyfarger til glade barn.

Jeg har også noen planer ellers:

  • lage smokkensnorer (hekle og\eller strikke)
  • hårpynt
  • strikke heldress til baby
  • strikke ribbestrikka Nøstebarnbukse til ungene så de har til høsten

Sikkert mye mer også, men det er de tingene jeg har planer om akkurat nå.

 

Reklamer