Hund eller kanin?

Dette her er kaninen fra Debbie Bliss boka jeg kjøpte. Jeg syns den ligner mest på en hund for øyeblikket, men uansett om den ligner en kanin eller en hund så blir den søt. Jeg har som dere ser ikke montert den enda, men alle delene er på plass, så det er bare å sette den sammen og brodere på øyne o.l.

Egentlig skulle jeg ha brukt et annet garn, men jeg ville bare teste ut oppskrifta. Den er ikke så vanskelig, men det er mye fellinger og økninger underveis. Den strikkes fram og tilbake med rettmasker og sys i sammen til slutt. Den blir omtrent 35 cm høy når den er ferdig.

Jeg begynte også på en body for en stund tilbake, den har jeg tatt opp for den blei altfor stor syns jeg. Har begynt på en fra Nøstebarn i stedet i Tynn Alpakka og den blir fin, Er halvveis på den.

Jeg bestilte og mange smokkefester og smokkeklips på Etsy for under en uke siden. Og pakka kom i dag med et hyggelig brev fra selgern. Utrolig billig og f»farlig» der inne. Det er i alle fall en side jeg kommer til å bruke mye mer.

Det er en side som er omtrent som Epla her i Norge, men jeg syns Etsy er mye bedre.

Jeg skal få laget noen småting framover håper jeg. Ikke alltid tiden strekker til. Også er det kjempekoselig å strikke babytøy.

Ha en flott kveld….

Reklamer