Stripete babybukse i ribbestrikk

Endelig er babybuksa ferdig. Jeg strikka den ekstra lang på beina så den skal holde lenge. Jeg strikka enda lenger enn oppskrifta tilsa. Størrelsen på buksa er 0 – 12 måneder så den strekker seg godt.

Buksa er strikket etter Nøstebarn sin oppskrift på Ribbestrikka babybukse. Den er lett å strikke. To rett to vrang hele tida, så det blir fort litt ensformig. Men jeg elsker buksene, siden de passer ungene lenge og har en bra passform.

Den ser morsom ut der den henger på snora med langt liv og lange smale bein, men når man får den på barnet så sitter den perfekt.

Jeg sydde også på min egen merkelapp på buksa. Buksa er strikka i Tynn Alpakka fra Du Store Alpakka. Det går lite gar til en sånn bukse. Mener det er ca. 70 gram. Litt over et nøste med andre ord.

Håper å få tak i noen som kan hjelpe meg med å lage egen logo snart og som ikke ruinerer meg. Hadde vært gøy å fått til en kul logo som folk husker. Da skal jeg få laget merkelapper med mitt eget design.

Jeg har fått strikka litt på babybodyen også. Den turkisfargen er knallfin.

Hva strikker\hekler du på?

Reklamer