Babystrikk – Debbie Bliss

En fantastisk nydelig bok med 50 oppskrifter. Jeg har ikke fått strikka noe fra boka enda men jeg har sett mye på oppskriftene og de supersøte bildene. Oppskriftene er veldig oversiktlige og lettfattelige. I alle fall i mine øyne.

Er du medlem i Hobbyklubben så koster boka kun 59 kroner for øyeblikket. Hvor lenge det tilbudet varer veit jeg ikke. Om man ikke er medlem der så vil boka koste mellom 250 og 280 kr. Litt avhengig av hvor du kjøper den.

 

 

Forlagets omtale:

«Er en herlig bok med praktiske og nydelige håndstrikkete klær, leker og andre småting til de aller minste – til glede både for nybakte foreldre og barn. Debbie Bliss har valgt ut 50 av sine favorittoppskrifter fra tidligere utgivelser til nyfødte og barn opp til to år. Boken ivaretar de fleste behov et lite barn har, fra klassiske babytepper, bamser og små sokker, til mer moderne ting som hettejakke, babybolero og fargerike byggeklosser. Babystrikk er den perfekte boken for alle som sliter med å finne søte og praktiske strikkedesign til de aller minste.»

 

 

Boka må sees. Det er et hav av nydelig oppskrifter i boka. Debbie Bliss er utrolig  flink på å lage oppskrifter, både til voksen og barn. Jeg har tidligere strikket dette teppet  i nydelig mykt garn.

Hvis du liker babystrikk så bør du kjøpe denne boka. Den anbefales varmt selv om jeg som sagt ikke har strikket noe fra den enda, men det kommer.

Kos dere den siste tida som er igjen av pinsen….

Reklamer