En sniktitt på ribbestrikka babybukse og body

Jeg har fått begynt på en babybukse i ribbestrikk. Skulle egentlig strikke en selebukse med vide bein, men jeg syns beina blir for vide. Derfor gikk jeg over til denne klassiske ribbestrikka buksa. Den har kjempegod passform.

Det kommer nok til å bli flere sånne utover. Jeg skal strikke en hver ( minst ) til jentene til høsten. Tenker de blir rosa om de ikke ombestemmer seg helt.

 

Turkis og brunt er nydelig sammen syns jeg. Det er greit med litt striper i det brune. Da brytes fargen av litt og blir friskere i fargene.

 

Bodyen skal egentlig ha tre farger, men jeg valgte å strikke de i ensfarga turkis. Nydelig farge. Har bare så vidt begynt på den, men det er greit å ha noe å bytte  på med innimellom. Det kan fort bli litt ensformig å strikke to rett to vrang hele tiden.

 

Ikke så mye å skryte av enda,  men det kommer seg. Jeg liker i alle fall fargene veldig godt. Oppskrifta på den ribbestrikka buksa finner du på Nøstebarn  og oppskrifta på bodyen finner du på Du Store Alpakka sine sider.

Ha en strålende søndag. Her på Østlandet skinner sola for øyeblikket. Håper vi slipper unna regnvær.

Reklamer