Nydelig bleiebukse og lue

Jeg har strikket bleiebukse og lue på bestilling. Bleiebuksa kan brettes ned for å bli kortere i livet. Den har god passform men fungerer ikke som sperrelag. Den er ment som pynt, under kjoler, til å skjule bleia med eller på photoshoot.

Brunfargen jeg fikk tak i er nydelig. Ikke for mørk og ikke for lys. Jeg syns fort det blir for hardt om brukfargen er veldig mørk. Lua er strikket etter egen oppskrift.

En søt liten bleiebukse som kan brettes ned ved behov. Alt er vasket og klart til sendes i morgen.

Håper mottaker blir fornøyd. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med dette settet. Jeg vurderer å strikke opp noen sånne sett etterhvert å legge de ut for salg på Epla.

Jeg har også strikke en sånn bleiebukse før. Luer har jeg strikka i rosa og grått, men de er stripete og lange. Tror det blir søte bleiebukser og lange babyluer om jeg skal lage opp noen sett etterhvert.

Reklamer