Chunky Tweed Putetrekk

Først må jeg starte med å si at været på Østlandet har vært nydelig den siste tida. Knallsol og 18 grader i skyggen er ikke å forakte i mars. Håper bare ikke «sol og varme kvota» er brukt opp for i år. Jeg hadde håpet på at det skulle bli en bra sommer i år.

Så over til putetrekket jeg har hekla. Det er en bestemorsrute som er heklet rundt og rundt til det blei stort nok. Jeg hekla to like store deler, men på den ene delen hekla jeg den litt lenger for å kunne brette «flappen» litt over og kneppe igjen. Jeg har dessverre ikke noe bilde av det siden jeg ikke har fått tak i knapper enda, men jeg lover bilde når knappene er på plass. Det er greit å kunne kneppe igjen siden det må vaskes innimellom.

Garnet er det samme som jeg brukte til Tjukk lampeskjem og Tennbrikettskjulern. En type tjukt tweedgarn.

Puta er 45 cm x 45 cm. Ganske normal størrelse for en pute. I alle fall de jeg har i hus.

Så hva syns dere om putetrekket mitt? Jeg blei veldig fornøyd i alle fall, så det blir nok flere av disse etterhvert. Men jeg må gjøre litt annet innimellom.

Nå skal jeg snart avgårde å kjøpe inn bursdagsgave til eldstejenta som blir 5 år i morra. Det skal bli gøy. Må også få kjøpt med litt pynt så det blir skikkelig bursdagshus her på søndag.

Ha en flott dag og nyt det fine været om det er fint vær der du bor.

Reklamer