Tjukk lampeskjerm

Jeg har hekla et nytt trekk til den gamle lampeskjermen jeg har her. Syns den blei riktig så fin. Deilig med en fornyelse innimellom. Den er heklet i et slags tweedgarn jeg kjøpte i Irland i fjor sommer. Digre 500 grams nøster.

Jeg la opp masker så det passet rundt lampeskjermen og hekla rundt i fastmasker til den var passe lang. På første og siste raden hekla jeg i innerste maskeledd for å få en kant som bretter seg pent over kanten.

Siden jeg var så fornøyd med fargen på garnet hekla jeg like så godt en tennbrikkettskjuler. Den er så stygg med det svarte, røde og flammene på.  Den blei fin ikke sant?

Siden jeg fikk dilla på dette garnet så er jeg i gang med et putetrekk også. Strikker uten oppskrift så jeg håper den blir som jeg vil.

Gleder meg til å bli ferdig med den, men det tar litt tid siden putetrekket blir såpass stort.

Har du kastet deg på interiørbølgen?

Reklamer