Hjerter i filt

Jeg laget et sjal i fjor før jul som jeg skulle tove litt, men det tovet seg ordentlig godt sammen. Sjalet endte opp med å bli altfor lite så jeg måtte gjøre noe med det. Så jeg fant ut at jeg kunne klippe hjerter ut av det å bruke det som pynt på kjoler og andre ting seinere.

Helt stø på å klippe hjerter er jeg ikke, men de blei helt greie. Har en del hjerter til men ungene hadde så lyst til å leke med de så det fikk de lov til.

Lurer litt på hva jeg skal sette hjertene på, men enn så lenge så ligger de i en liten boks og venter på å bli brukt.

For tiden strikker jeg på en tunika til størstejenta, men jeg må også prøve å finne noe småtteri å gjøre innimellom. Nøstebarngarn på pinne 3 mm går ikke så veldig for framover, og når det bare er glattstrikk så er det ikke så veldig inspirerende å strikke time etter time.

Lurer på om jeg skulle begynt å lage noen ting til sommern men veit ikke helt hva.

Hva strikker\hekler du om dagen?

Reklamer