Inspirasjon til veskestrikk

Jeg har lenge hatt en oppskrift liggende hjemme som jeg kjøpte for lenge siden. Det er en veske som kan strikkes i tre forskjellige størrelser. Den heter Bedouin Bag og kommer fra Noni Designs. Eneste som er «dumt » er at oppskriftene kun er på engelsk, men de er ikke vanskelig å forstå.

Denne typen veske skal jeg strikke, men i brunt eller svart. Regner med at det blir brunt, det går til det meste.  Den er veldig lettstrikka og skal toves i etterkant.

Flere nydelig vesker fra samme designer. Kjempelurt at de er tovet, for da slipper man  å fore de. Om man ikke forer en veske som er strikket vil ting stikke ut av den. Men det gjør det ikke når den er tovet.

Se så søt veske. Ikke noe jeg personlig kunne ha gått rundt med, men den er kjempefin. Kan selvfølgelig strikkes i hvilken som helst farge.

Det er et stort hav der ute med veskeoppskrifter. Finn en du liker og strikk i vei. Eller hekle en om du ikke kan strikke. Det er mange gratis på Ravelry (må registrere deg for å få tilgang) og Garnstudio har mange oppskrifter. Sikkert mange flere steder også, det gjelder bare å søke litt på internett.

Håper jeg snart får tid til å strikke den fine veska, oppskrifta har ligget her i over ett år.

Reklamer