Stripete lang babylue

Da var lua sendt avgårde til MUM Photography. Jeg er veldig fornøyd med lua. Men det er veldig rart å strikke disse små luene. Jeg kan nesten ikke huska at mine to ha vært så små.

 

 

Så da var det bare å fortsette på sjalet mitt og kjolen til eldstejenta, har enda ikke klart å bli ferdig med vrangborden. Men det er greit å bli ferdig med sjalet først. Litt spent på hvordan det blir til slutt.

Godt og varmt blir det i alle fall.

Jeg har en nøstemaskin og en garnvinde jeg ikke har fått prøvd enda. De skal prøves i neste uke. De har faktisk ligget her siden november. Utrolig nok har jeg klart å la være å pelle. Men jeg hadde nok å gjøre både på jobben og med bestillinger.

Ha en flott kveld og trykk gjerne LIKER på siden min på Facebook. Nå er det ikke enge til jeg trekker en vinner av Give Awayen.

Reklamer