Evilla sidelengs sjal…

Endelig fikk jeg begynt på dette plategarnet jeg fikk av mamma da hun var i Estland. Jeg trodde det skulle være mye vanskeligere å strikke med siden jeg har hørt det ryker lett. Ja det ryker lett, men ikke når jeg strikker med det. Det syns ikke jeg i alle fall. Grunnen til at det ryker lett er fordi det ikke er tvinna og spunnet som annet garn. Men det blir sterk når det er strikka.

Garnet har nydelige fargeskift som glir over i hverandre. Fargene er akkurat som på bildet. Jeg er ikke ferdig med sjalet enda, men er på god vei.

Jeg strikker et sidelangs sjal uten oppskrift. Har sett mange fine sånne typer sjal rundt omkring og kunne tenke meg mitt eget. Dette skal nok toves bittelitt etter jeg er ferdig med å strikke det og strekkes i fasong. Oppskriften skal jeg skrive ned etter at jeg er ferdig med sjalet. Veldig lett å strikke, også trenger man ikke å ha massevis av masker på pinnene.

Om man er nybegynner så er det sikkert ikke så gøy å sitte med 200 masker til et sjal på pinnene, da er dette genialt.

Her ser dere hvordan fargene glir over fra rosa til offwhite og til grått. Sånn fortsetter fargene å gli over i hverandre.

I løpet av i dag eller i morgen skal jeg få begynt på lang babylue til MUM Photography.

Gøy!!! Det er alltid morsomt å strikke søte babyting. Jeg er så glad for at jeg alltid har noe å drive med når det gjelder hobbyen min. Også gir det meg så mye glede.

Ha en flott helg alle sammen.

Reklamer