Nå er det desember…

Her har det vært stille en stund, men jeg driver med noe store prosjekter som tar tid. Jeg har også hatt mange bestillinger i tillegg til annen jobb så jeg har hatt nok å henge fingrene i. Men det er bare gøy.

Jeg oppdaterer oftere på Facebook så om du vil følge med så er det bare å klikke liker. Det er fortsatt en give away som går der inne også. Jeg trenger 250 likes før jeg trekker en vinner.

Jeg sendte av gårde en lang babylue for en stund siden som skulle brukes på en photoshoot. Så heldig som jeg var så fikk jeg låne ett bilde som jeg kunne bruke i bloggen min. Det er ikke tillat å kopiere bildet.

Se så søt lua blei på. Man får et helt annen inntrykk av hvordan lua er når den er på et søtt lite babyhode. Bildet er tatt av Viggo Næss, pappaen til nydelige Mariell.

Jeg fikk enda en bestilling på en sånn lue. Så den strikkes nå innimellom det andre jeg driver med. GØY…

Eget innlegg om vasking av ullklær kommer, jeg må bare få samle litt bra informasjon først.

Ha en flott søndag og husk å tenn to lys i kveld.

Reklamer