Tova votter….

Disse vottene har vært ferdig en stund, men jeg innrømmer å ha glemt de litt. De er allerede i bruk og jentungen er veldig fornøyd med lilla votter.

Oppskrifta er basert på Blånissevottene, men jeg har gjort mange endringer underveis. Jeg husker ikke halvparten av endringene jeg har gjort engang.

Jeg tovet disse vottene sammen med blånisselua jeg strikka og ett håndkle. De blei kjempefine. Vannet bare preller av de. Jeg skal også kjøpe lanolin så jeg kan kure de og de andre vottene jeg har strikka. De blir tross alt litt slitt igjennom vintern. Men barna er alltid varme på hendene.

Jeg har enda en del prosjekter jeg har strikka ferdig, men har ikke fått tatt bilder enda og det må jeg. Skal prøve å få tatt i morgen og da blir det mer blogging.

Ha en flott helg alle sammen.. Snart kommer snøen….

Reklamer