Bellas Mittens…

Disse vottene har jeg hatt lyst til å lage siden i fjor vinter. Nå har jeg endelig fått strikka de. Oppskrifta får du på norsk HER. Nydelige votter med hesteskoflette. De er lange også så det blir ingen glippe mellom jakke og votter.

Vottene er strikka i dobbel Baby alpakka fra Rowan. Deilig mykt og nydelig garn. Det skal  det strikkes mer av ja.

 

 

Disse vottene skal være en julegave. Med gaven skal det også være en lue og en hals. Regner med at det blir populært.

Hva syns du om vottene? Har du strikka sånne selv?

Ellers så har jeg akkurat strikka ferdig en Hals med knapper, mangler bare knappene som skal sys på. Den er strikket på bestilling og skal også være en julegave. Jeg har også strikket tre Lucky Neckwarmers og holder på med en fjerde. Solgte den siste jeg hadde her om dagen så da må det strikkes opp noen nye. Ser ut til at de har slått an blant folk. Kjempegøy.

Reklamer