Edderkopptrelapper ….

Her kommer bilder av noen av lappene til Edderkopptreet. Jeg måtte stoppe etter runde fire hvis ikke hadde de blitt for store. Håper Alt i en tråd godtar det.

Jeg brukte restegarn jeg hadde av regnbuekauni, så ingen av lappene er helt like. Det kommer flere etterhvert. Disse er kjempemorsomme å hekle innimellom alt annet.

 

Jeg har bilde av seks, men har hekla enda ett par stykker til i dag. Så nå er det slutt på Kaunien. Da får jeg finne en annen garnrest å bruke.

Ett lite nærbilde av en av de. De blir kjempefine når man strekker de ut og former de. Ikke så lett å gjøre det og ta bilde. Men Alt i en tråd har lovt å poste bilde av treet så det blir gøy. Det kommer ikke med det første siden hun må ha maaange lapper før det blir ferdig, men det skal bli gøy å se det.

Om noen har CHAMPAGNEKORKER de ikke trenger så tar jeg gjerne i mot det. De skal jeg bruke til små ideer jeg har i mitt hode. Blant annet til å lage nisser av.

Reklamer