Enkel flettelue

Endelig blei den ferdig. Den er strikka i Rowan Lima, ett utrolig deilig garn som egner seg til så mangt. Dette garnet kommer jeg garantert til å bruke på flere produkter. Nydelig mykt men har også litt spenst.

Helt enkle fletter som er fine å begynne med om man ikke har fletta før. Lua er strikka til eldstejente på 4 år, men jeg veit ikke helt hva hun syns om Pudderrosafargen min. Får se om jeg får overbevist henne, hvis ikke må jeg strikke en til til henne.

Er ikke pelsdusken kul fin kanskje? Det er fuskepels sånn i tilfellet noen lurer.  Den har trykknapp som syes på. Kjekt så den kan tas av når lua skal vaskes.

Her kommer bilde av lua i sin helhet. Jeg kommer nok til å lage en oppskrift etterhvert men ikke med en gang så ha tålmodighet om du vil strikke en lik lue.

Lua er strikka på pinne 5,5 så den er reltativt kjapp å strikke. Minsta i huset skal også ha en sånn lue, men da kommer jeg nok til å endre litt på den så den ikke blir helt lik.

Hva syns dere om lua?

Reklamer