Oppdatering på Epla i dag….

Jeg har fått lagt inn noen få ting på Epla i dag. Deilig å få lagt de ut så jeg kan pakke de pent og legge de bort til de får nye eiere. Her kommer ett par smakebiter av de tre forskjellige tingene jeg har lagt ut. Flere ting kommer. Noen av de samme som er det bare i andre farger.

Det er også mulig å kjøpe ved å sende meg en mail, du må ikke kjøpe igjennom Epla.

 

 

Håper disse faller i smak hos noen. Om du ønsker en annen farge så kan det ordnes, men leveringstida blir da noe lengre enn med de ferdige produktene. Men send meg gjerne en mail så du kan få den fargen du vil. Da vil du også få vite hva leveringstida blir. Det kommer selvfølgelig an på hvor mye jeg har å gjøre også.

Om noen ønsker å bestille julegaver så vil jeg gjerne ha bestillinger fortløpende siden det fort blir mye å strikke\hekle. Jeg har også mange ting å gjøre før jul som alle andre. Det virker kanskje litt tidlig å tenke på jula allerede, men det kan lønne seg å forberede litt.

Ha en flott søndag, håper været er bedre der du bor enn her på Østlandet for her øser det ned.

 

 

Reklamer