Hals med knapper i perlestrikk

Denne halsen er strikket på bestilling av ei jente som driver Eidsvoll Glass og Rammer, de har flotte produkter som er unike. Kjempefine er de, ta gjerne en titt om du liker interiør.

Deilig myk hals som er supert på høsten og på vintern selvfølgelig.

Den passer perfekt til en trenchcoat. Det ser ut til at jeg må strikke en til meg selv etterhvert. Kanskje noen julegaver også.

Jeg elsker perlestrikk, så lett å strikke, så pent å se på. Jeg strikket denne halsen i dobbel Puno. Nydelig supermykt garn fra Rauma.

Treknapper er en stor favoritt hos meg, spesielt disse. De finnes i flere forskjellige størrelser og farger.

Jeg har sydd på fem knapper men har ikke laget knappehull. Det gjør at den kan kneppes akkurat hvordan man føler. Man kan rulle den sammen å lage en liten hals, bruke den som halstørkle, ha den hengene litt løst i halsen, lage en høy hals. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan den kan kneppes.

Jeg har tidligere strikket flere av disse halsene og det er min egen oppskrift. Den ene halsen i offwhite finner du HER og den i gammelrosa finner du HER.

Jeg sliter med å finne på et passende navn til denne halsen, men det kommer vel noe dettende ned i huet på meg etterhvert.

Gleder meg til å gi fra meg tingene jeg har strikket til mottagerne.  Håper alle blir fornøyde.


Reklamer